Leverandører

    

Kolektor ETRA er en anerkjent og uavhengig produsent av krafttransformatorer. ETRA kan levere transformatorer opp til 500 MVA og 420 kV fra sin fabrikk som ligger i Ljubljana i Slovenia. ETRA er en fleksibel leverandør med kort reaksjonstid, og har en meget god evne til å holde leveringsfrister.  ETRA har produsert transformatorer i mer enn 75 år, og har levert et stort antall transformatorer til kunder over hele Norge.

     

  ARTECHE leverer måletransformatorer fra sin fabrikk i nærheten av Bilbao i Spania. Der produserer de oljeisolerte strøm og spenningstransformatorer for utendørs drift opp til 765 kV.  De har også et bredt utvalg av epoxy isolerte måletransformatorer for innendørs og utendørs drift opp til 72,5 kV. ARTECHE har mer enn 60 års erfaring, og tilbyr sine kunder pålitelige produkter med høy kvalitet.
     

  HAPAM BV produserer skillebrytere og jordsluttere for spenninger fra 72,5 kV og opp til 800 kV. Fabrikken ligger i Bunschoten i Nederland, og har en produksjonskapasitet på over 3000 skillebrytere per år. HAPAM ble grunnlagt i 1925, og har levert mer enn 100.000 skillebrytere til over 80 land over hele verden. Kontinuerlig forbedring av materiale og teknologi har gitt skillebrytere med høy kvalitet som er lette å installere og vedlikeholde.
     

  SEA spa fra Tezze i Italia leverer krafttransformatorer opp til 75 MVA og 245 kV og fordelingstransformatorer opp til 36kV og 3150 kVA. SEA ble startet i 1959, og har i dag kunder over hele Europa og i resten av verden. SEA har mer enn 100 ansatte, og den beste teknologien tilgjengelig for å møte de krav som stilles.
     

  Georg Jordan GmbH leverer epoxy støtteisolatorer og gjennomføringer (inne-inne og inne-ute) opp til 36 kV. Georg Jordan er basert i Siegburg i Tyskland, og er en ledende leverandør innen isolator teknologi og produksjon. Georg Jordan tilbyr rask problemløsning, utvikling og produksjon av kundespesifikke og standard katalog produkter.